top of page
חיפוש

עוגת שוקולד טבעונית רכה ועסיסית

הגעתי למתכון המושלם, הכי מהיר והכי טעים לעוגת שוקולד טבעונית.

אין בה אכזבות, תמיד מצליחה, תמיד קוצרת מחמאות ומתחסלת תוך שעות.

הכי קלה להכנה, כל החומרים לקערה, והופ! לתנור ותוך חצי שעה היא מוכנה.



מה צריך

לעוגה:

1.5 כוסות קמח רגיל/כוסמין לבן

3/4 שקית אבקת אפייה

1/3 כוס סוכר

1/3 כוס שמן

1/4 כוס אבקת קקאו

1 כוס משקה צמחי סויה

6 קוביות שוקולד מריר מגורדות


לציפוי:

1/2 חבילת שוקולד מריר

1/4 כוס קרם קוקוס/שמנת צמחית


איך מכינים

מערבבים את המרכיבים הרטובים - משקה סויה, שמן, מוסיפים את היבשים.

מערבבים את כל החומרים היטב עד שאין גושים בכלל. אפשר להיעזר במטרפה.

מעבירים לתבנית אינגליש קייק ולתנור ב- 180 מעלות חצי שעה. אפשר גם בטוסטר אובן.


לציפוי מחממים את הקרם/שמנת בבאן מרי. מוסיפים את השוקולד. מחכים חמש דקות ומערבבים היטב עד לקבלת ציפוי אחיד.

מוציאים את העוגה מהתנור. מצננים כ-15 דקות. יוצקים את הציפוי על העוגה המצוננת.

מעבירים למקרר להתמצקות הציפוי.


 
 
 

Comments


bottom of page