top of page
חיפוש

עוגת שוקולד טבעונית רכה ועסיסית

  • תמונת הסופר/ת: micol
    micol
  • 8 בפבר׳
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 13 במאי

הגעתי למתכון המושלם, הכי מהיר והכי טעים לעוגת שוקולד טבעונית.

אין בה אכזבות, תמיד מצליחה, תמיד קוצרת מחמאות ומתחסלת תוך שעות.

הכי קלה להכנה, כל החומרים לקערה, והופ! לתנור ותוך חצי שעה היא מוכנה.


Close-up of moist chocolate cake slices, rich brown texture, and warm tones. No text or additional objects visible. Inviting and delicious.

מה צריך

לעוגה:

1.5 כוסות קמח רגיל/כוסמין לבן

3/4 שקית אבקת אפייה

1/3 כוס סוכר

1/3 כוס שמן

1/4 כוס אבקת קקאו

1 כוס משקה צמחי סויה

6 קוביות שוקולד מריר מגורדות


לציפוי:

1/2 חבילת שוקולד מריר

1/4 כוס קרם קוקוס/שמנת צמחית


איך מכינים

מערבבים את המרכיבים הרטובים - משקה סויה, שמן, מוסיפים את היבשים.

מערבבים את כל החומרים היטב עד שאין גושים בכלל. אפשר להיעזר במטרפה.

מעבירים לתבנית אינגליש קייק ולתנור ב- 180 מעלות חצי שעה. אפשר גם בטוסטר אובן.


לציפוי מחממים את הקרם/שמנת בבאן מרי. מוסיפים את השוקולד. מחכים חמש דקות ומערבבים היטב עד לקבלת ציפוי אחיד.

מוציאים את העוגה מהתנור. מצננים כ-15 דקות. יוצקים את הציפוי על העוגה המצוננת.

מעבירים למקרר להתמצקות הציפוי.


 
 
 

Comentarios


bottom of page